Menu

Referenties

Hallo Stefano en Sergio,

We hebben een heerlijke vakantie gehad, waarbij alles prima geregeld was. Het verblijf op de verschillende adressen was afwisselend en goed verzorgd. Het huis was fantastisch en goed, en wij hebben een mooie vakantie gehad! Het enige nadeel was dat van een paar adressen het lange rijtijden zijn als je uitstapjes maakt…

Anja Roemer

Lieve Stefano,

Onze bruiloft op Sicilie was een sprookje! De Italiaanse atmosfeer, alle lieve mensen om ons heen en alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik kan me geen mooiere dag voorstellen dan 20-9-2008.

Lonneke van Nimwegen

Beste Stefano,

We hebben de bruiloft van mijn zus in Sicilië fantastisch beleeft. Het was echt een sprookje. Alles klopte. De accomodatie in Alla Giudecca, met het bruidskoetsje naar de ceremonie in de oud katholieke kerk, het diner en feest op de bovenste verdieping van hotel des Etrangers et Miramare met een prachtig uitzicht over Ortegia. De dag erop de boottocht en het echt italiaanse afscheidsdiner (’s avonds met de hele familie aan één grote tafel). Even waren we echte Sicilianen. In één woord: Bellisima!

Meijk, Marijn en Roux

Beste Stefano,

Onze vakantie in Siracuse was heerlijk. Je hebt als tourist echt het gevoel dat je midden in het Italiaanse leven staat en voelt je niet echt een tourist. Hotel Alla Giudecca was erg sfeervol en comfortabel genoeg. Hartelijk dank voor de geweldige tijd.

Thomas Niers

Onze dochter Lonneke zou trouwen op Sicilië, in Siracusa wel te verstaan. Stefano, haar a.s. echtgenoot, is daar geboren en opgegroeid en het leek haar leuk, romantisch en bijzonder daar haar huwelijksfeest te vieren.
Wij, als ouders hadden vooraf datzelfde gevoel en keken daar naar uit. Wij hadden een weekje vakantie daaraan gekoppeld en moeten eerlijk zeggen een en ander heeft onze verwachtingen ver overtroffen.
Ortigia, een voor verkeer afgesloten gedeelte van Siracusa, is wonderlijk mooi en om daar een weekje te bivakkeren en een huwelijk mee te maken is ronduit uniek te noemen.
Wat ons zal bij blijven, behalve natuurlijk het waanzinnig mooie huwelijk van hun beiden, is het zalige klimaat, de talloze steegjes met terrasjes en de prachtigde uitstapjes naar Noto, Taormina en de Etna.
De foto’s en herinneringen alleen zijn niet voldoende geweest. Een nieuw bezoek naar Sicilië is een absolute must.

Leni en Leen van Nimwegen

Wij hebben een heerlijke vakantie op Sicilië gehad. Naast het bijwonen van de prachtige bruiloft van familie hebben wij kunnen genieten van zon, zee en de Siciliaanse cultuur. Uitstapjes naar de Etna en mooi gelegen steden, zoals Siracusa en Noto (opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO) maakten deze vakantie compleet. Wij komen zeker nog een keer terug!

Erik & Hendrike

Het verblijf op Sicilie vorig jaar was voor ons een belevenis, de bruiloft en de gekozen locatie waren een sprookje. Het was voor ons uniek om dit mee te mogen maken.

Lies en Nellie

Hartelijk bedankt voor de uitnodiging voor jullie bruiloft in Syracusa. Het was een schitterende gebeurtenis. De locatie was heel erg bijzonder, een stad die ouder is dan 2000 jaar, waarin je overblijfselen van heel veel culturen kan vinden, naast de bekende uit die Griekse en Romeinse tijd ook een van de oudste Joodse baden (Mikwe) verstopt in de kelder van een mooi hotel, wat jullie voor ons hadden gekozen. Maar ook de omgeving met de Etna, en steden als Taormino, Noto is heel erg zienswaardig. Een van de meest indrukwekkende momenten was ons bezoek aan de Villa de Casale, een prachtige uitgraving met prachtige mozaïeken. Voor ons was het hopelijk niet het laatste bezoek aan dit bijzondere eiland.

Inge en Christian

Wij denken nog veel terug aan onze vakantie in Sicilië ter ere van ‘the beautiful Italian wedding’ van onze (schoon)zus. Het prachtige weer, heerlijke eten en idyllische Ortigia (het historische schiereiland bij Siracusa) hebben gezorgd voor een geweldige ervaring. De bruiloft was zoals een bruiloft moet zijn; vanuit het sfeervolle hotel Alla Giudecca met een bruidskoets door de stad, de huwelijksvoltrekking in een oud kerkje, foto’s op het grote plein van El Duomo en een uitgebreid diner op een toplocatie met uitzicht op zee. De dag erna hebben we tijdens een boottocht Ortigia vanaf de andere kant kunnen bekijken. We hebben genoten en gaan zeker eens terug! Want er is nog veel moois te zien.

Menno en Debbie