Menu

Bruiloft

De laatste jaren is het populair om te trouwen in het buitenland, en zeker in Italië. Wij hebben diverse contacten met Agriturismo,B&B en Hotel waar een kleine bruiloft met familie en vrienden kan worden gevierd. De perfecte combinatie van ceremonie en huwelijksreis. Hieronder een foto-impressie.

Ook een romantische huwelijkstrip met z’n tweetjes behoort uiteraard tot de mogelijkheden. U kunt kiezen uit een korte bruiloftsvakantie in besloten kring tot een uitgebreid bruiloftsfestijn.

U kunt het bruiloftsfeest voor een kleine groep en familie organiseren tot 100 personen, in deze video een backstage foto-impressie van de voorbereiding van het feest op een van onze locaties, Grand Hotel Minareto in Siracusa!

Wij adviseren onze klanten een intieme en informele ceremonie in combinatie met prachtige locaties waar vrienden en familie samen kunnen genieten.

Uw bruiloftsvakantie vindt plaats op een prachtige, door u geselecteerde locatie met advies van Vakantie Sicilië Tour.

Tour door de oude stad met een koets, feest aan zee, diverse antieke auto’s en een ritje op een Vespa scooter!

Impressie video bruiloft Stefano…

De locaties variëren van kleine agriturismo’s, kerken, restaurantjes en plattelandshotelletjes tot voormalige kloosters, castles en de meest luxueus denkbare villa’s.